منو -
کرونا

خوراکیها تا چه حد در جلوگیری و مبارزه با سرطان موثرند؟

مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها که اکثرا شامل مواد خوراکی طبیعی رنگی شامل سبزیجات-میوه ها ی رنگی مثل انواع کلم، فلفل دلمه ای، هویج، گوجه فرنگی، انواع توت ها و آلو و به طور کلی هرچه خداوند برای روزی بشر خلق کرده تا زمانی که دخالت انسان در آن نباشد ضد سرطان است .


آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید



نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465