خوراکیها تا چه حد در جلوگیری و مبارزه با سرطان موثرند؟
مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها که اکثرا شامل مواد خوراکی طبیعی رنگی شامل سبزیجات-میوه ها ی رنگی مثل انواع کلم، فلفل دلمه ای، هویج، گوجه فرنگی، انواع توت ها و آلو و به طور کلی هرچه خداوند برای روزی بشر خلق کرده تا زمانی که دخالت انسان در آن نباشد ضد سرطان است .
آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
برای جلو گیری از سرطان غم وغصه را از خود دور کنید
تاریخ انتشار : 1391-01-03 -
عوامل سرطان زا
تاریخ انتشار : 1390-12-13تاریخ بروز رسانی : 1395-02-06 -
علایم و نشانه های سرطان
تاریخ انتشار : 1390-02-06تاریخ بروز رسانی : 1399-02-20 -
توصیه های عمومی برای بیمار مبتلا به سرطان
تاریخ انتشار : 1390-07-27 -
تاریخچه سرطان
تاریخ انتشار : 1391-02-13تاریخ بروز رسانی : 1395-02-02 -
سرطان آخر خط نیست
تاریخ انتشار : 1394-02-06تاریخ بروز رسانی : 1395-06-27
نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .