آدرس درمانگاه طب تسکینی
خیابان خرم-جنب نهر فرشادی -بیمارستان حضرت سیدالشهدا درمانگاه امام رضا طبقه دوم- درمانگاه طب تسکینی _____ تلفن بیمارستان:19– 2350210 داخلی2207 ______ 09384464574-09135332604 ______ سرویس دهی 24 ساعته تلفنی حتی روزهای تعطیل
انجمن خیریه حمایت از بیماران صعب العلاج
کمک های انسان دوستانه خود به انجمن خیریه حمایت از بیماران صعب العلاج را می توانید به حساب ریالی 4158036892 بانک ملت خیابان خاقانی اصفهان یا حساب ارزی 4158256922 بانک ملت خیابان خاقانی اصفهان واریز نمایید.
شعار روز جهانی پالیتیو در سال 2012
" زندگی کردن تا انتها - طب تسکینی برای یک جمعیت سالخورده "
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام .خسته نباشيد.من مادرم سرطان ريه داره و به مغز هم متاستاژ داشته و حاضر به شيمي درماني يا پرتو درماني نشد . الان احساس درد در سرش داره و استخوان پا .خوشبختانه روحيش بد نيست .من در درمانگاه شما هم پرونده دارم .ولي نمي تونم و امکان مراجعه نيست .لطفا براي من داروي مسکني تجويز کنم تا بتونم حداقل درد را تسکين بدهم
پاسخ : با سلام اگر ساکن اصفهان هستید می توانید با تیم مراقبت در منزل تماس بگیرید تا به منزل شما آمده و مادرتان را ویزیت کنند. در غیر اینصورت با دکتر صادقپور تماس بگیرید تا شما را تلفنی راهنمایی کند. دکتر صادقپور 09131769010 تیم مراقبت در منزل آقای نایب نظر 09133822822 موفق باشید  [ 1391-12-20 13:48:16 ]
سوال : پسرم هفت سال داره لوزه هاش بزرگ شده شبها گاهی خورخور میکنه آیا راهی بغیر از عمل هست آیا داروی وجود داره که ورم لوزه را کم کنه با تشکر فراوان از سایت خوبتان پاسخ سریع که به سوالات می دهید
پاسخ : با سلام جهت تشخیص علت خور خور در کودکان ابتدا باید یک عکس ساده از گردن کودک گرفت و دید که آیا راه هوایی او تنگی دارد یا خیر. البته این اقدامات تشخیصی توسط متخصص گوش و حلق و بینی انجام می شود. در صورتیکه متخصص تشخیص دهد این تنگی وجود دارد عمل جراحی را پیشنهاد می کند که جایگزین دارویی برای آن وجود ندارد. موفق باشید  [ 1391-11-30 10:20:35 ]
سوال : سلام دکترخانمی30ساله هستم و دختر 2ساله دارم 2ماه پیش به علت گز گز دست و پاهایم،خستگی ،گیجی و ضعف در ماهیچه های بازو و گاهی سر درد و درد مفاصل انگشتان دست به پزشک مراجعه کردم وازمایش نوشت wbc=6.4وlymph=2.2وmid=0.8وgran=3.4 lymph=33.8%وmid=12.7%وgran=53.5وRBC=4.9وHGB=11.1وHCT=34.7وMCV=71وMCH=22وMCHC=31.9وRDW-CV=14.2%وRDW-SD=37.1وPLT=420وMPV=8.8وPDW=15.8وPCT=0.369% به دکتر نشان دادم و ازمایش دیگری نوشت Iron=81وTIBC=270وFerritin=89.1وvitamin D3=6.2 پزشک برایم قرص کلسیمD3و3تا امپول ویتامینD تجویز کرد،علت کم خونیم چیست؟ممکنه به علت کمبود ویتامین B12باشد؟در ضمن شش ماه پیش دچار افسردگی خفیف شدم
پاسخ : با سلام در صورت امکان برگه آزمایشات خود را اسکن کرده و برای من ایمیل کنید تا ببهتر بتوانم راهنماییتان کنم. موفق باشید palliativeiran@yahoo.com  [ 1391-11-28 13:12:22 ]
سوال : با سلام 1- در زمان انجام پرتو درمانی در شهر دیگری با فاصله 220کیلو متری بعد از دوجلسه دستگاه خراب شده و5 روز در جلسات وقفه افتاد آیا این وقفه خللی در روند درمان سرطان پستان ایجاد می کند؟ 2- بعد ازبرداشت باندهای عمل جراحی ودرن ها( عمل ماستکتومی وبرداشت کامل پستان) متوجه شدیم در زیر بغل یک توده سفت وجود دارد به نظر شما چه می تواند باشد ؟ 3- ما دسترسی به دکتر متخصص وجراح نداریم . لطفا راهنمایی بفرمائید.
پاسخ : با سلام تاثیری که قطع موقت پرتو درمانی بر سیر بیماری دارد به مرحله بیماری و نوع آن بستگی دارد. می توانید با تلفن من تماس بگیرید یا مدارک بیماری را اسکن کرده ایمیل کنید تا بهتر راهنماییتان کنم. موفق باشید 09133047212 palliativeiran@yahoo.com  [ 1391-11-28 13:09:51 ]
سوال : با سلام و خسته نباشي، آقاي دكتر من سرطان سينه داشتم الان 2 ساله كه از شيمي درماني و اشعه ميكذره تو اين مدت هم از قرص تاموكسيفن مصرف ميكنم حالا كه قصد بارداري دارم ميتونم ديكه قرص نخورم و آيا اصلا ما ميتونيم باردار بشيم؟و اكه فعلا زوده به نظر شما من تا كي بايد قرص بخورم و كي ميتونيم اقدام كنيم؟ ممنون
پاسخ : با سلام بیمارانی که سرطان پستان پیشرفته دارند تاموکسیفن را در دوره‌های متفاوت زمانی، بسته به واکنش سرطان به این درمان و عوامل دیگر مصرف مي‌کنند. زمانی‌که از تاموکسیفن به‌عنوان درمان کمکی سرطان پستان در مراحل اولیه استفاده مي‌كنند، آن را معمولاً برای 5 سال تجویز می‌کنند. گرچه دورة مطلوب مصرف تاموکسیفن هنوز معلوم نیست. مزایای مصرف روزانة تاموکسیفن کمکی به‌مدت 5 سال را دو مطالعه تأيید کرده‌اند. وقتی 5 سال تاموکسیفن مصرف شود احتمال بازگشت سرطان پستان اولیه در همان پستان یا هر جای دیگر کاهش پیدا می‌کند. خطر گسترش دومین سرطان اولیه در پستان دیگر را هم کاهش می‌دهد. پزشکان بیماران را به پرهیز از بارداری در طول مصرف تاموکسیفن توصیه می‌کنند زیرا مطالعات بر حیوانات نشان می‌دهد که مصرف تاموکسیفن در حین بارداری به جنین صدمه می‌زند. موفق باشید  [ 1391-11-28 13:01:01 ]
سوال : با سلام من مدتیست داروی امنیک 0.4 استفاده میکنم .در زمان مصرف مشکل تخلیه ادرارم حوب است ولی هر وقت دارو را قطع میکنم مشکلم بر میگردد. سوالم از جنابعالی اینه که میتوانم مدام امنیک یا پروترال 0.4 مصرف کنم وضرری ندارد با تشکر.
پاسخ : با سلام این دارو اسم تجاری دارو تامسولوسین است و به نحوی فرموله شده که ماده موثره ان (تامسولوسین هیدر کلراید) در طول زمان به صورت تدریجی و پیوسته در بدن ازاد می گردد. این دارو در درمان هیپر پلازی خوش خیم پروستات(تورم پروستات خوش خیم) مصرف می شود که سبب شل شدن عضلات صاف جدار مثانه و پروستات می گردد و جریان ادرار بهبود میابد.... این دارو در بانوان و کودکان تجویز نمی شود....امنیک با سایر دارو های الفا ادرنرژیک نظیر پرازوسین و ترازو سین مصرف نمی شود...میزان مصرف این دارو روزی 1 کپسول برای 2 هفته می باشد...دارو در برخی افراد سبب کاهش فشار خون در حالت نشسته میشود و هنگام تغییر وضعت از حالت نشسته به ایستاده احتیاط گردد... و در نهایت اینکه برای مصرف مداوم دارو بهتر است با پزشک اورولوژیست خود مشورت کنید و او بر اساس شرایط شما را راهنمایی می کند....... موفق باشید  [ 1391-11-28 12:48:43 ]
سوال : با سلام و عرض ادب.7 سال پیش زمانی که به سلمانی رفتم آرایشگر در حین اصلاح موهای پشت گردنم با تیغ پشت گردنم را زخمی کرد.البته تیغ تعویض شده بود.آیا ایدز از این طریق قابل سرایت میباشد.چند ماه پس از آن یک غده لنفاوی در سمت راست گردنم پیدا شد که تا امروز نیز از بین نرفته است.بدون درد اندازه ثابت.گاهی هم در منطقه ی پشت گردن و زیر بغل هم غده های لنفاوی من متورم و سپس از بین میروند.آیا احتمال ابتلای من به سرطان غدد لنفاوی وجود دارد؟اندازه ی غده حدود 1 تا 1.5 سانتیمتر میباشد.
پاسخ : با سلام تورم غدد لنفاوی در ناحیه گردن و زیر بغل نشانه مسائل مختلفی است که از یک عفونت پوستی ساده تا بیماری های پیچیده تر می تواند مسبب آن باشد. بهتر است شما توسط یک پزشک معاینه شوید تا کلیه علائم را در شما بررسی کند و آزمایشات لازم را برای شما درخواست نماید تا بتوان تصمیم درستی گرفت. موفق باشید  [ 1391-11-28 11:47:07 ]
سوال : سلام اقای دکتر.کد 28181345 به خاطر بالا بودن غلظت خونم میخواستم خون اهدا کنم اما بیماری دریچه ی قلبی دارم.یک مورده دیگه که عرض کنم خدمتون اینکه من تستسترون خونم بالاتر از حد مجازه.این عامل هم میتونه باعث بالا رفتن غلظت خون بشه؟لطفا راهنمایی کنید
پاسخ : با سلام به شما توصیه می کنم برای درمان مسائل مربوط به غدد به متخصص غدد مراجعه کنید تا عوارض آن در آینده شما را گرفتار نکند. موفق باشید  [ 1391-11-28 11:43:45 ]
سوال : سلام اقای دکتر.ببخشید در سوال قبلی سنم رو عرض نکردم. پسر 21 سالمه. بیماری دریچه ی قلب دارم. prolupse valve and tricuspid valve افتادگی هر دو دریچه خفیفه. غلظت خونم بالا میره؟علتش چیه؟میتونم خون اهدا کنم؟
پاسخ : با سلام جواب شما را در سؤال قبلی گفتم. موفق باشید  [ 1391-11-28 11:40:46 ]
سوال : سلام اقای دکتر.من 2 تا بیماری دریچه ی قلب دارم. prolips valve and tricuspid valve. هر دوتاش خفیفه. غلظت خونم بالارفته میتونم برم خون اهدا کنم؟
پاسخ : با سلام بیماری پرولاپس دریچه ای برای اهدای خون مشکلی ایجاد نمی کند ولی حتما این مسئله را به مسئول بانک خون بگویید. موفق باشید  [ 1391-11-28 11:39:53 ]
سوال : من حدود 8 سال است غدد لنفاوي كشاله ران و گردنم متورم شده . سپس از غدد لنفاوي كشاله رانم نمونه گرفتم كه جواب آن reactive follicular lymph node بود bcl2:highlighted follicular structure CD30:negative CD20:Positive in follicular pattern CD3:Positive in paracortical area diagnosis:Reactive follicular lymph node
پاسخ : با سلام در صورت امکان برگه جواب پاتولوژی را اسکن کنید و به ایمیل من ارسال نمایید تا بهتر بتوانم راهنمایی تان کنم. palliativeiran@yahoo.com موفق باشید  [ 1391-11-24 13:36:49 ]
سوال : با سلام میخواستم ببینم این آزمایش مشکل داره سن 38 وزن 76 مرد NEUT =1.88 38.2% LYMPH =2.28 46.2% MONO=0.49 9.9% EO=0.27 5.5% BASO =0.01 0.2%
پاسخ : با سلام آزمایشاتی که ارسال کردید ناقص است. لطفا برگه آزمایش خود را اسکن کرده و به ایمیل من بفرستید palliativeiran@yahoo.com موفق باشید  [ 1391-11-24 13:31:36 ]
سوال : با سلام. اقای دکتر گفتید با پلاکت 120000 هزار مشکلی برام پیش نمیاد. بالای 6 ساله که همینه از 100000 پایین نیومده.از خیلی وقت پیشا هم کتف سمت راستم شونه ها اذیتم میکرده .متوجه شدم که با کمبود پلاکت ارتباط داره.این کتفم بعضی وقتا ملق میزنه و تیر میکشه.فیزیوتراپی هم بردم و از عصبشم نوار گرفتم عصبش مشکل نداشت.خواهش میکنم کلی بگید چیکار کنم برا درمان ؟دارویی هست مصرف کنم پاکتم بالا بره.سپاسگزارم راهنماییم کنید.ممنونم
پاسخ : با سلام مشکل کتف شما اگر ارتباطی با پلاکت داشته باشد مربوط به خونریزی است که در آن صورت جز استراحت درمانی ندارد. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر کلیه آزمایشات جدید خود را اسکن کرده به ایمیل من ارسال کنید تا بهتر شما را راهنمایی کنم. palliativeiran@yahoo.com موفق باشید  [ 1391-11-24 13:29:37 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید ببخشید زیاد مزاحم میشم.برا جوان سازی پوست میخوام میکرودرم ابریژن انجام بدم یه نوع سایش هست رو پوست ایا با پلاکت بالای 100000 مشکلی مثل خونریزی و .. ایجاد نمیشه.بازم ممنون خدا حفظتون کنه.
پاسخ : با سلام برای پلاکت بالای 100000 انجام میکرودرم ابریژن بلامانع است. موفق باشید  [ 1391-11-24 13:26:41 ]
سوال : سلام..غلظت خون من 18 هست دکتر برای کاهش آن خوردن قرص قرص آ-اس-آ را تجویز کرده ، ولی بسیاری میگویند این قرص عوارض خطرناکی دارد ، برای کاهش غلظت خونم علاوه بر دادن خون چه کاری باید انجام دهم؟
پاسخ : با سلام بهترین راه درمان غلظت خون اهدای خون است اما در کل شما باید تحت نظر یک متخصص به درمان بپردازید و صحبت های هر فرد عامی را نپذیرید. فواید قرص آسپیرین در برخی موارد از مضرات آن بیشتر است که ان موارد را متخصص بسته به شرایط شما تشخیص می دهد. موفق باشید  [ 1391-11-24 13:23:45 ]
سوال : سلام رنگ قهوه ای خون نشانه چیست؟راه درمان آن؟
پاسخ : با سلام دیدن رنگ خون با چشم نشانه قابل اعتمادی نیست و از روی آن نمی توان قضاوت علمی کرد. برای تشخیص بیماری های خون نیاز به آزمایشات پاراکلینیک داریم موفق باشید  [ 1391-11-24 13:19:35 ]
سوال : من الان در هفته هشتم بارداری هستم طی آزمایش تیروئید که انجام دادم tsh:111 بود که نشانه کم کاری تیروئید خیلی شدید می باشد و t4 ,t3 نرمال اما free t4:%.69 بود خیلی نگرانم دارم دیوانه میشم اما دکترم گفت با مصرف قرص حل میشه آیا این کم کاری باعث عقب ماندگی جنین میشه؟
پاسخ : با سلام کم کاری تیرویید در صورتی در جنین مشکل ایجاد می کند که درمان نشده رها شود و در صورتی که دارو مصرف کنید جای نگرانی باقی نمی ماند. موفق باشید  [ 1391-11-16 11:51:53 ]
سوال : سلام و با احترام آقای دکتر نتیجه آزمایش total bilirubin=0.88 ,direct bilirubin =021 باشد آیا می شود گفت که مشکل کبدی دارم؟ البته Ldl=173 هستش؟
پاسخ : با سلام این آزمایش که فرستادید نرمال است. موفق باشید.  [ 1391-11-15 11:53:33 ]
سوال : با تشکر از شما جواب آزمایشم به این صورته میخواستم بدونم تفسیرش چیه:تشکر HBA:96.1 HBF:0.3 HBA2:3.6
پاسخ : با سلام نتیجه آزمایشی که ارسال کرده اید در محدوده طبیعی است. موفق باشید  [ 1391-11-11 11:46:16 ]
سوال : سلام خسته نباشید من 18 سالمه 2 سال گرفتار خودارضایی شدم ولی الان 1ماهه ترک کردم ولی در کنترل شهوتم دچار وسوسه میشم لطفا کمکم کنید ترک کنم! ایا در تست پزشکی خودارضایی نشان داده میشود؟؟اگر نشان داده میشود چگونه باید ازبین برد اثر ان را؟؟
پاسخ : با سلام خود ارضایی یک مشکل روحی روانی است که در تست های آزمایشگاهی موجود قابل سنجش نیست و اثرات مخرب خود را بر روی روح و روان شما می گذارد. برای حل این مشکل به شما توصیه می کنم که حتما از کمک یک مشاور مجرب کمک بگیرید تا با کمترین عارضه و سریع تر بهبود یابید. موفق باشید  [ 1391-11-11 11:42:54 ]
سوال : با سلام من یک سری ازمایشخون دادم میخواستم ببینم این ازمایش من مشکلی داردیا نه wbc=6700 rbc=4.60 hb=12.4 hct%=41.0 mcv=89.1 mch=27.0 mchc=30.2مقدار طبیعی ان31-36 plt=269000 rdw=12.0 mpv=9.6 pdw=11.7 p-lcr=22.4 neut=56.0 lymp=40.0 mono=2.0 eosin=2.0 hb A=96.2 که درصد طبیعی ان: >95.0 hbF=0.5 hbA2=3.3 که مقدار طبیعیان1.5-3.5 columnA2=3.4 hbT=3.4 ferritin=29 میخواستم ببینم ایا مشکلی من دارم یا نه ؟البته تمام فاکتورها در حد طبیعی بودن درضمن من سال گذشته ازمایش دیگری انجام داده بودم که مقدار گلبولهای سفید دران ازمایش بیشتر از مقدار الان بود ایا این تغییر طبیعی میباشد
پاسخ : با سلام آزمایشی که فرستاده اید طبیعی است. نیازی به نگرانی نیست. موفق باشید  [ 1391-11-09 13:22:15 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.همسرم به دلیل اصابت ساچمه تفنگ شکاری و عدم تجربه دکتر معالج چند بار عمل شد تا توانستند ساچمه را دربیاورند طی چند روزی که در بیمارستان بود حدود 10-12 بار عکس از قفسه سینه و سی تی اسکن قفسه سینه و در اتاق عمل هم از فلوروسکوب استفاده شد ایشان 30 ساله هستند من به شدت نگران این همه اشعه ایکس هستم که ایشون دریافت کرده و این که میگویند باعث سرطان میشود لطفا راهنماییم کنید چون برایم مشکل روحی ایجاد کرده است.سپاسگزذارم
پاسخ : با سلام می توانم به شما اطمینان دهم که اشعه ایکس مستقیما نمی واند سرطان ایجاد کند و نگرانی شما بی مورد است. موفق باشید  [ 1391-11-04 13:04:14 ]
سوال : سلام آقای دکتر. من یک دختر بیست ساله هستم که سالها درگیر عادت زشت خودارضایی بودم و الان چند ماهیه که تصمیم به ترک گرفتم. ولی عوارض خودارضایی خیلی روی من ظاهر شده از جمله کم خونی و کمبود هموگلوبین شدید پیدا کردم و خیلی لاغر شدم. خواستم بدونم آیا مصرف قرص مولتی ویتامین میتونه به من کمک کنه که زودتر این عوارض از بین بره و حال و روزه جسمیم بهتر بشه؟ آیا مصرف قرص مولتی ویتامین ضرر داره؟ با تشکر فراوان.
پاسخ : با سلام ترک عادات برای انسان همیشه با مشکلاتی روبرو می شود که اکثر آنها روحی روانی هستند و نیازمند کمک یک مشاور مجرب می باشند. امیدوارم بتوانید از افراد با تجربه و ماهر در این مسیر کمک گیرید. کم خونی در خانم ها بسیار شایع است و به علت خونریزی های ماهانه و عدم تغذیه مناسب اتفاق می افتد و ربطی به مشکلی که فرمودید ندارد ولی علی ایحال نیازمند درمان است. قرص مولتی ویتامین در درمان کم خونی نقشی ندارد و اگر کم خونی شما در آزمایش CBC و Ferritin تایید شود شما باید مصرف قرص آهن را شروع کنید. موفق باشید  [ 1391-11-04 12:33:25 ]
سوال : با سلام عرض خسته نباشید. دکتر خیلی ممنون که وقتتون رو در اختیار بنده گذاشتید و به سوال بنده پاسخ دادید.اما نفرمودید بیماری ام جی کشنده است یا با دارو می شه درمانش کرد. و اگه میشه با دارو درمان شد باید از چه دارویی استفاده کرد؟خیلی ممنون
پاسخ : با سلام اکثر روش‌های موجود در درمان بیماری‌های خودایمنی بر محور ایجاد تغییراتی در پاسخ‌های ایمنی دور می‌زند. عمل جراحی برداشتن غده تیموس در خاموش کردن بیماری (بیست تا چهل درصد) و یا بهبود در بیست تا چهل درصد موارد موفقیت آمیز است چرا که این غده می‌تواند حاوی گیرنده‌های اسیتیل کولین به شکل کاملا آنتی ژنیک باشد. داروهای آنتی کولین استراز عمدتا برای درمان طولانی مدت به کار می‌روند. روش‌های درمانی دیگر استفاده از داروهای ضد التهابی کورتیکواستروئیدی است. استفاده از سرکوب کنندهٔ ایمنی هم موثر است. البته در مواردی که بیمار با خطر مرگ مواجه باشد از پلاسما فروز نیز استفاده می‌شود. درجات مختلفی از ضعف عضلات بدن در این بیماری وجود دارد. در طول فعالیت، ضعف ماهیچه ای مشخص است. غالبا عضلات خاصی همانند: عضلات کنترل کننده حرکات پلک، صورت، جویدن، حرف زدن و بلعیدن را درگیر می کند. عضلات کنترل کننده تنفس و عضلاتی که گردن و پاها را حرکت می دهند نیز ممکن است تحت تاثیر این بیماری قرار گیرند. بیشتر در زنان کمتر از 40 سال و مردان بیشتر از 60 سال دیده شده است. میاستنی گراویس نوزادی، موقت و گذرا می باشد و علائم در عرض 2 تا 3 ماه بعد از تولد ناپدید می شود. میاستنی گراویس در بین نوجوانان نیز شایع است. این بیماری، ارثی و مسری نیست. به ندرت، کودکان علائم ابتلای مادرزادی این بیماری را نشان می دهند. امروزه، این بیماری کنترل شده است. - داروهای مورد استفاده عبارتند از: عوامل Anticholinesterase مانند: asneostigmine و pyridostigmine که کمک به بهبود انتقال عصبی می کند و قدرت عضلانی را افزایش می دهد. - داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی از جمله: Asprednisone، سیکلوسپورین و Azathioprinemay مورد استفاده قرار می گیرند. این داروها قدرت عضلانی را بهبود می بخشند. این داروها با تجویز پزشک باید مصرف شوند. - تیمکتومی ( Thymectomy) که عمل جراحی برداشتن غده تیموس است. - پالسمافرز، روشی است که در آن آنتی بادی های غیرطبیعی خون را از خون برمی دارند و گلوبولین های ایمنی بدن را از طریق ورید داخل بدن می کنند. متخصص مغز و اعصاب بر اساس سن، مشکلات پزشکی و شدت ضعف، مشخص می کند که کدام یک از این روش های درمانی برای بیمار باید در نظر گرفته شود. موفق باشید  [ 1391-11-03 00:32:07 ]
سوال : با سلام جواب آزمايش پسر سه ساله من براي چكاب به اين صورت است يك: ESR 1ST : 8 و FERRITIN:20 و T4 : 9 و TSH 5.1 لطفا مرا از نگراني در آوريد و بيماري او را براي با روش درمان توضيح دهيد در ضمن اگر در اهواز دكتر خوب هست معرفي كنيد و كلا به چه متخصصي مراجعه كنم.
پاسخ : با سلام لطفا آزمایش فرزند خود را اسکن کرده برایم بفرستید و شرح حال ایشان را بفرمایید (چه علائمی دارند و این علائم از چه زمانی شروع شده اند) آدرس ایمیل بنده amidhazini@libero.it موفق باشید  [ 1391-11-03 00:27:44 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
تاریخچه سرطان
English Page
کمک
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
مقالات تخصصی
روانشناسی
مطالب عمومی
مطالب آموزشی
داستانهای واقعی
گزارش
اخبار
سایتهای مرتبط
سابقه کاری افراد
درباره ما
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences